вторник, 10 декември 2013 г.

Украса за празничната маса-снимки

Украса за празничната трапеза




Изящество,приказност,оригиналност
Красиво подредената трапеза прави празника по-специален.Отделете малко време, вниманието със сигурност ще зарадва близките ви и ще впечатли гостите.



Свещите например са чудесен акцент. Поставени в красиви свещници правят трапезата празнична и специална.






Как да украсим масата за празниците е въпрос на вкус и  фантазия. Важното е да го направим с любов и празнично настроение.
За целта може да използвате всичко ,което смятате, че ще допринесе за уюта в празничната вечер.Представяме ви няколко идеи за коледна украса като използвате -цветя,свещи,борови клонки,шишарки,плодове.





С много зеленина - тази украса може да заема централно място или да бъде поставена в единия край на масата.Необходими са ви борови клонки,мъх и няколко червени цветя, играчки, звезди.


Бяла нощ -ако мебелите ви са в бял цвят, тази декорация е идеална за празничната ви трапеза.Необходими са ви бяла прозрачна покривка-дантелена или тюлена,бели съдове и прибори,кристални чаши и снежнобели топки.Мебелите също можете да декорирате с бели свещници.Чистотата и белотата на снега, сякаш са пренесени на трапезата.



Класика - комбинацията от червено, бяло и зелено е традиционна за празника. Това са традиционните коледни багри, които с годините са доказали своята непреходност.В тези цветове трапезата засиява и носи усещането за топлота и домашен уют.



Важни са малките детайли. 
Късметчета - за да изненадате и зарадвате близките си, направете нестандартни коледни късмети, които да поставите във всяка чиния. 













0 коментара:

Публикуване на коментар