сряда, 2 декември 2015 г.

Коледна украса с лампички

Коледна украса с лампички


Всяка Коледна украса с лампички носи повече настроение, независимо дали е поставена в дома ви или отвън пред него. Дългите зимни вечери са озарени от топлите малки светлинки, който показват от далече в кой дом някой вече се е прибрал. Меките пламъци на свещите и 
блещукащата Коледната декорация създават усещане за уют и празничност. Какво повече ни трябва през декември?
Коледна украса с лампички



Всяко кътче в дома може да бъде озарено с празнични светлини, които радват както очите на малчуганите,така и на възрастните. Коледа е един от най-хубавите празници и определено нямаше да е същото, ако ги нямаше всичките блещукащи декорации в красивата Коледна украса с лампички. Те създават истинското усещане за коледния дух и могат да се видят навсякъде – в магазините, по улиците, в домовете, по дворовете и по дърветата.

Светеща Коледна украса

 Красивата Коледна украса с лампички не може да се сравни с никоя друга част от зимния  декор и създава невероятна празнична атмосфера. Дори елин обикновен светещ кабел, закачен да виси някъде или увит около предмет или дърво е достатъчен, за да направи мястото
да изглежда специално. Има много начини и идеи за поставяне на лампичките в цялостната декорация на дома или извън него. При всички случаи ще получите магическия ефект, който само Коледа носи.


Бъдете креативни и използвайте всяка възможност, за да поставите малко повече светлина в стаите си. В галерията по-долу ще видите интересни варианти, за които вероятно не сте се досещали до сега. Възползвайте се от идеите за впечатляваща Коледна украса с лампички и направете една незабравима празнична декорация тази година.
                                                                                                         източник:lazara.bg


























0 коментара:

Публикуване на коментар