събота, 5 декември 2015 г.

Рустик идеи за Коледа



Ако сте решили тази година да направите красивия празник в малко по-различен от традиционния стил, приготвили сме ви няколко рустик идеи за Коледа.
 Рустик дизайна за декорация на дома се характеризира с присъствието на много дървени предмети, шишарки, коноп, дървени кори и прежда. Не забравяйте за венците от клонки. Този начин на украса включва много естествени материали и така въвежда във вашия дом настроението на зимните празници чрез красотата на природата. Рустик декорът
обикновено акцентира на зеления и червения цвят. Зеленият цвят се асоциира с младост и свежест, а червеният – със здраве и благополучие – все неща, които си пожелаваме на Коледа и Нова година.Благодарение на присъствието на всички тези елементи в украсата, всяко помещение придобива атмосфера за релакс, уют и спокойствие след дълъг и студен ден навън.

Интересни рустик идеи за Коледа с много уют


Част от нашите рустик идеи за Коледа е направата на гирлянди с предмети налични в природата. Шишарките са най-често срещани.
А жълъди и кестени можете да съберете от есента, за да ги включите в обстановката на празника. Направете си поставки за чаши или горещи съдове от изрязани на тънко дънери. Ако разполагате с повече време, всичко във формата на звезда е добре дошло, така че можете да се сдобиете с дървени звездички. Конопени топчици, висящи от полилея също биха стояли много артистично и точно право в целта на рустик стила.
lazara.bg i pinterest.com
























0 коментара:

Публикуване на коментар